Eek auksjon - Logo

Kjøpe

 

Vi holder auksjoner i våre lokaler på Kongensgate 31 i Skien. De som ikke har anledning til å komme på auksjon kan legge inn forhåndsbud eller være med å by på telefon, for nærmere opplysninger om disse alternativene, ta kontakt med oss via e-post eller telefon.

I tillegg til tilslagssummen kommer 25% salær og 5% avgift til Bildenes kunstners hjelpefond på bildende kunst, fotografisk kunst og kunsthåndtverk med hammerslag på minimum 2000 kr.

Katalogens beskrivelse, enten du abonnerer på den eller leser den her på sidene våre, søker å gi mest mulig eksakte opplysninger om gjenstandene, men vi tar forbehold om feil eller utelatelser. Ta kontakt med forretningen for å få utfyllende opplysninger om tilstanden til hver enkelt gjenstand.

 

Selge

Vi tar imot hele dødsbo og enkeltgjenstander for salg på auksjon. Fra salgssummen trekkes et salær, ta kontakt med oss for opplysninger om salærsatsene.

For en forhåndsvurdering av gjenstandene kan du sende bilder på e-post eller til vår postadresse: Kongensgate 31, 3717 Skien.

Ved innlevering er det best å ringe og avtale et tidspunkt på forhånd. Så lenge gjenstandene oppbevares hos oss er de omfattet av vår forsikring.

Av hensyn til reklamasjoner utbetales oppgjør 30 dager etter auksjonen.

 

Taksering

Eek Auksjonsforretning utfører taksering for skifte og salg. Dersom bildet eller gjenstanden legges ut for salg gjennom oss er takseringen gratis. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

 

Frakt

Ønskes varen tilsendt kan sma gjenstander sendes med posten. Pakke og pakking koster fra kr. 250,-
Større gjenstander må kjøper avtale med eksterne transportselskaper.